Verlang je naar meer natuurinstinct, rust en authenticiteit in je leven?

Dan is de workshop “Rewilding Lifestyle Experience” voor jou

EXCLUSIEF ONE ON ONE/TWO AANBOD

Na een inleiding rond Rewilding wordt het in de eerste plaats een ‘doe-dag’:

Deze exclusieve workshop, begeleid door twee lifestyle coaches/ontdekkingsreizigers is een dag vullend programma met o.a de volgende onderwerpen:

 • Rust en positieve energie
 • Natuurlijk bewegen
 • Eten als een jager-verzamelaar
 • Aan slag met medicinale en eetbare planten
 • Basis skills outdoor / bushcraft- en survivaltechnieken
 • Mindset

 

 

 PRAKTISCH

 

 • Afspraak: samen te bepalen
 • Locatie: samen te bepalen
 • Inbegrepen: gezonde versnaperingen gedurende de dag, koffie, thee en bronwater, een leuke verrassing
 • Gezonde maaltijd
 • Er wordt een briefig gestuurd met de nodige instructies

 

Inspiratie nodig?

OVERTUIGD?

 

Een voorbereidende briefing met o.a . de locatie wordt na inschrijving doorgestuurd.

We starten om 9u30 en eindigen rond 17 uur.

Inschrijven kan via hello@rewildingdrum.com

Zit je nog met vragen of twijfels? Contacteer ons

 

Wat zeggen andere over deze workshop 

 

Ik vond jullie Workshop geslaagd. Echt waar. Nooit gedacht dat ik zo stijf zou zijn in heel mijn lijf vandaag. Wat ik het leukst vond waren de fysieke oefeningen in het park en de natuurcosmetica en persoonlijke hygiëne. Jullie leggen het perfect uit hoe het allemaal moet en waarom.

Ik vind het heel moeilijk iets te zoeken wat ik minder geslaagd vond of wat beter kon want het was vanaf het begin tot het einde heel boeiend.

Er werd ook naar elkaar geluisterd en mee gepraat met ieder zijn verhaal. Heel belangrijk, omdat ik denk dat er toch sommige naar jullie workshop komen die op zoek zijn naar iets nieuws in hun leven. Er werd ook rekening gehouden met ieder zijn fysieke uithouding. Ik vond dat jij dat goed begeleide Bert. Heel motiverend.

Ik heb gisteren heel veel nieuwe dingen geleerd die ik ga meenemen op mijn avonturen. Altijd denkend aan jullie dan. Voorbeeld de survival kit.

Normaal train ik mij nooit voor onze avonturen, maar ik vond die oefeningen zo leuk dat ik ze nu met mijn kinderen en man ga doen volgende keer als we in het bos zijn. En dan nog eens bewust gemaakt worden over de kracht van planten. Ik vond het super interessant. Je deed dat heel goed Kiki. Rustig en met veel enthousiasme. Ik wist echt niet dat je zoveel uit een plant kon halen. Ik weet niet of een man zoveel interesse zou hebben in die planten maar ik denk dat elke vrouw dit wel boeiend vind. Gewoonweg een fantastische workshop.

Blij dat ik er bij was.

Kim Broux

Wereldreiziger

Ik ken Bert al een tijdje. Van lang geleden, toen Sabena nog onze nationale luchtvaartmaatschappij was. Hij was steward en ik stewardess. Hij ging trouwen met Kiki, en ik met Marc. Samen kregen ze twee kinderen, net als Marc en ik. Er waren nog meer raakpunten, zoals onze liefde voor natuur en – hoe kan het ook anders – reizen. Wanneer we samen vlogen vergaten we bijna onze passagiers. Hij vertelde dan over zijn allerlaatste expeditie met Kiki, en ik over onze reis naar Namibië waar natuurbescherming zelfs in de grondwet is opgenomen. Ik hoef niemand te vertellen dat een heen- en terugvlucht met Bert naar bijvoorbeeld Athene nooit langer dan een half uur leek te duren.
We zijn nu twintig jaar verder. Laat me je een ding zeggen: Lees verder

Anette Boon

Schrijfster

Na op zoek te zijn naar mijn eigen ik, kwam ik via mijn echtgenoot bij Bert en Kiki terecht ik heb daar een dagje bootcamp gedaan..
De dag is super verlopen al was ik bang voor het fysieke gedeelte was dit toch allemaal goed verlopen.. soms zijn we te snel bang voor het onbekende! 
Na die dag loop ik bewust elke dag even met mijn blote voeten naar buiten het gras in! 
Ik kijk bewust naar wat er om mij heen groeit en de veranderingen van de seizoenen voel ik nu ook veel bewuster.
Het vuur maken is iets wat we hier maandelijks proberen terug te laten komen met ons gezin.. Natuurlijk ga ik niet alles verklappen hier hé .. ik laat ook nog iets aan jullie verbeelding over!
Al bij al is dit een duwtje in de juiste richting geweest om mijn eigen ik te vinden om een beetje egoïstisch te zijn en te zeggen “ kijk ik zie mezelf graag, nu neem ik een stap terug en ga even ontvluchten van de sneltrein om ons heen “

Gwenda Siedentopf

Artiest