Rewilding Lifestyle Experience Workshop

2 JUNI 2024

Verlang je naar meer natuurinstinct, rust en authenticiteit in je leven?

Dan is de workshop “Rewilding Lifestyle Experience” voor jou.

Een dag samen rewilden

Onze rugzak vol avonturen, expedities, ervaringen en opleidingen delen we een dag lang met jou, zodat je daarna zelf (of onder onze begeleiding) verder aan de slag kan met de Rewilding Lifestyle:

 • Rust en positieve energie
 • Natuurlijk bewegen
 • Eten als een jager-verzamelaar
 • Aan slag met medicinale en eetbare planten
 • Basis skills outdoor / bushcraft- en survivaltechnieken
 • Mindset en coaching 

Gezonder, vrijer, blijer sterker en een vleugje wilder, dat alles mag je verwacchten!

Rewilding begint bij je thuis!

Tijdens deze dag ervar je en leer je ook tips en tricks voor je dagelijkese leven:

 • Wat en hoe eten om je te voeden met mentaal en fysiek geluk
  • Hoe meer en beter slapen zonder verslavende middlelen zoals pillen en alcohol
  • Hoe je habitat een grondige schoonmaakbeurt te geven en onnatuurlijke schoonmaak- en schoonmaakproducten, maar ook elektromagnetische vervuilers voorgoed te dumpen.
  • Hoe je stoelen, bed en ander nutteloos meubilair af te bouwen
  • Evenwichtig leren omgaan met natuurlijk licht en duisternis
  • Dat alles en nog veel meer

   

  Praktisch

  • Wanneer: 2 juni 2024
  • Uur: van 10 tot 17u
  • Locatie: TBC
  • Prijs: 125 EUR pp (min 6 personen)
  • Inbegrepen: gezonde versnaperingen gedurende de dag, koffie, thee en bronwater, een leuke verrassing en gezonde maaltijd
  • Er wordt een briefig gestuurd met de nodige instructies

  Inspiratie nodig?

  OVERTUIGD?

  Inschrijven kan via onze webshop 

  Passen de door ons voorgestelde data niet? Op zoek naar een origineel geschenk of evenement?

  Stel zelf je groep(je) samen en we kiezen in overleg een geschikte datum en lokatie

  Contacteer ons via hello@rewildingdrum.com 

  Wat anderen zeggen over deze workshop: 

   

  Ik vond jullie Workshop geslaagd. Echt waar. Nooit gedacht dat ik zo stijf zou zijn in heel mijn lijf vandaag. Wat ik het leukst vond…

  Kim Broux

  Wereldreiziger

  Lees Meer

  … de fysieke oefeningen in het park en de natuurcosmetica en persoonlijke hygiëne. Jullie leggen het perfect uit hoe het allemaal moet en waarom. Ik vind het heel moeilijk iets te zoeken wat ik minder geslaagd vond of wat beter kon want het was vanaf het begin tot het einde heel boeiend.

  Er werd ook naar elkaar geluisterd en mee gepraat met ieder zijn verhaal. Heel belangrijk, omdat ik denk dat er toch sommige naar jullie workshop komen die op zoek zijn naar iets nieuws in hun leven. Er werd ook rekening gehouden met ieder zijn fysieke uithouding. Ik vond dat jij dat goed begeleide Bert. Heel motiverend.

  Ik heb gisteren heel veel nieuwe dingen geleerd die ik ga meenemen op mijn avonturen. Altijd denkend aan jullie dan. Voorbeeld de survival kit.

  Normaal train ik mij nooit voor onze avonturen, maar ik vond die oefeningen zo leuk dat ik ze nu met mijn kinderen en man ga doen volgende keer als we in het bos zijn. En dan nog eens bewust gemaakt worden over de kracht van planten. Ik vond het super interessant. Je deed dat heel goed Kiki. Rustig en met veel enthousiasme. Ik wist echt niet dat je zoveel uit een plant kon halen. Ik weet niet of een man zoveel interesse zou hebben in die planten maar ik denk dat elke vrouw dit wel boeiend vind. Gewoonweg een fantastische workshop.

  Blij dat ik er bij was.

  Kim Broux
  Wereldreiziger

  Ik ken Bert al een tijdje. Van lang geleden, toen Sabena nog onze nationale luchtvaartmaatschappij was. Hij was steward en ik stewardess. Hij ging trouwen met Kiki, en ik met Marc. Samen kregen ze twee kinderen, net als Marc en ik. Er waren nog meer raakpunten, zoals onze liefde voor natuur en – hoe kan het ook anders – reizen. Wanneer we samen vlogen vergaten we bijna onze passagiers. Hij vertelde dan over zijn allerlaatste expeditie met Kiki, en ik over onze reis naar Namibië waar natuurbescherming zelfs in de grondwet is opgenomen. Ik hoef niemand te vertellen dat een heen- en terugvlucht met Bert naar bijvoorbeeld Athene nooit langer dan een half uur leek te duren.
  We zijn nu twintig jaar verder. Laat me je een ding zeggen: Lees verder

  Anette Boon

  Schrijfster

  Na op zoek te zijn naar mijn eigen ik, kwam ik via mijn echtgenoot bij Bert en Kiki terecht ik heb daar een dagje bootcamp gedaan..
  De dag is super verlopen al was ik bang voor het fysieke gedeelte was dit toch allemaal goed verlopen.. soms zijn we te snel bang voor het onbekende! 
  Na die dag loop ik bewust elke dag even met mijn blote voeten naar buiten het gras in! 
  Ik kijk bewust naar wat er om mij heen groeit en de veranderingen van de seizoenen voel ik nu ook veel bewuster.
  Het vuur maken is iets wat we hier maandelijks proberen terug te laten komen met ons gezin.. Natuurlijk ga ik niet alles verklappen hier hé .. ik laat ook nog iets aan jullie verbeelding over!
  Al bij al is dit een duwtje in de juiste richting geweest om mijn eigen ik te vinden om een beetje egoïstisch te zijn en te zeggen “ kijk ik zie mezelf graag, nu neem ik een stap terug en ga even ontvluchten van de sneltrein om ons heen “

  Gwenda Siedentopf

  Artiest

  Contactez-nous