Exclusieve Walkabout

Samen met jou (en eventueel een beperkt groepje) trekken we een dag door een prachtig stukje Belgische wildernis.

Wat doen we onderweg?

Onze rugzak vol avonturen, expedities, ervaringen en opleidingen delen we een dag lang exclusief met jou, zodat je daarna zelf (of onder onze begeleiding) verder aan de slag kan met de Rewilding Lifestyle:

  • Mentale en fysieke zuurstof tanken
  • Personal coaching / lifestyle coaching (indien van toepassing)
  • Inleiding Rewilding Lifestyle
  • Bushcraft, survival en outdoor initiatie en tips & tricks..

Gezonder, vrijer, blijer sterker en een vleugje wilder, dat alles mag je verwachten!

Inbegrepen:

  • Begeleiding
  • De lekkerste expeditiemaaltijd die je kan dromen
  • Eén echte wilde thee
  • Een verrassing

 

Goesting?

Contacteer ons via hello@rewildingdrum.com

Bij inschrijving krijg je een uitgebreide briefing.

Wat andere rewilders Er over zeggen

Bij Bert en Kiki kom je tot andere inzichten, zonder dat ze worden opgedrongen. Je leert anders kijken naar de manier waarop we momenteel in verbinding staan met de natuur (meestal heel ver weg) en welke eenvoudige en creatieve dingen we kunnen ondernemen om terug die verbinding aan te gaan. De kracht van Bert en Kiki zit m in het feit dat ze actief kunnen luisteren, maar ook een verhaal te vertellen hebben. Daardoor inspireren ze om echt anders te gaan leven. Dichterbij de natuur, de essentie en jezelf. Een workshop leiden is niet makkelijk. Iedereen in groep is anders en komt met andere verwachtingspatronen. Maar Kiki en Bert slagen erin om elk van ons het gevoel te geven dat we zelf alle mogelijkheden in ons dragen om te veranderen. Veranderen naar een levensstijl die ons gezonder, gelukkiger en meer verbonden maakt.

Griet Dewijngaert

fotograaf

De westerse samenleving heeft ons op één of andere manier verbannen uit de meer natuurlijke staat waarin onze voorouders leefden. Stap voor stap leren we nu dat dit ‘niveau van beschaving’ zijn prijs heeft. Zoals zoveel mensen vandaag heb ik moeite om de complexe, chaotische, snelle en veeleisende omgeving bij te houden waarin we vandaag (moeten) leven en handelen.

Ik ‘ontdekte’ dat om te ‘overleven’ in de wereld van vandaag (of de moderne jungle) het essentieel is om te zorgen, niet alleen over de geest, maar ook over het lichaam. En een van de meest effectieve manieren om dat te doen, is door letterlijk de natuur in te gaan om te wandelen, rennen, klimmen, … om weer te kunnen ont- en weer verbinden.

Natuurlijk is dit een uitdaging. Ik denk dat Bert en Kiki een unieke en efficiënte ‘format’ hebben gevonden die iedereen kan helpen die op zoek is naar een meer natuurlijk en evenwichtig leven. Dus als je jezelf wilt de-en herverbinden, kan ik je alleen maar aanraden om contact met ze op te nemen en in te schrijven voor één van hun evenementen (zoals ik deed). Je zult er geen spijt van krijgen.

Bedankt Bert en Kiki voor het prachtige en waardevolle werk dat je doet. Ga zo door met de goede geest!

Erik Vanleeuw

Algemeen Econoom (Beheerder), Congregatie van de zusters Annuntiaten van Heverlee