+32 (0)477 300 524 hello@rewildingdrum.be

STRATEGIES TO RECOVER YOU NATURAL STATE:

HEALTHY, WILD AND FREE

in one day!

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Ik vond jullie Workshop geslaagd. Echt waar. Nooit gedacht dat ik zo stijf zou zijn in heel mijn lijf vandaag. Wat ik het leukst vond waren de fysieke oefeningen in het park en de natuurcosmetica en persoonlijke hygiëne. Jullie leggen het perfect uit hoe het allemaal moet en waarom.

Ik vind het heel moeilijk iets te zoeken wat ik minder geslaagd vond of wat beter kon want het was vanaf het begin tot het einde heel boeiend.

Er werd ook naar elkaar geluisterd en mee gepraat met ieder zijn verhaal. Heel belangrijk, omdat ik denk dat er toch sommige naar jullie workshop komen die op zoek zijn naar iets nieuws in hun leven. Er werd ook rekening gehouden met ieder zijn fysieke uithouding. Ik vond dat jij dat goed begeleide Bert. Heel motiverend.

Ik heb gisteren heel veel nieuwe dingen geleerd die ik ga meenemen op mijn avonturen. Altijd denkend aan jullie dan. Voorbeeld de survival kit.

Normaal train ik mij nooit voor onze avonturen, maar ik vond die oefeningen zo leuk dat ik ze nu met mijn kinderen en man ga doen volgende keer als we in het bos zijn. En dan nog eens bewust gemaakt worden over de kracht van planten. Ik vond het super interessant. Je deed dat heel goed Kiki. Rustig en met veel enthousiasme. Ik wist echt niet dat je zoveel uit een plant kon halen. Ik weet niet of een man zoveel interesse zou hebben in die planten maar ik denk dat elke vrouw dit wel boeiend vind. Gewoonweg een fantastische workshop.

Blij dat ik er bij was.

Kim Broux

Wereldreiziger

DE REWILDING LIFESTYLE 

Leer denken en doen als een verzamelaar – jager 

en je te beschermen tegen welvaart ziektes

DE MAGIE VAN WILDE AROMA’S

Ontdek je de magie van etherische olien en leer je ze praktisch gebruiken

EET ALS EEN VERZAMELAAR-JAGER

Leer je energie te boosten door het juiste voedingskeuzes

WILDE SCHOONHEID

Boost jouw natuurlijke schoonheid met de steun van de natuur

  CHECK UPCOMING DATES ON OUR CALENDER 

 

Working together is easy.

Just send us an email via the contact form below to submit your booking.

We are looking forward to meeting you during one of our next activities!

Jouw naam

Jouw e-mail

Onderwerp

Jouw boodschap