+32 (0)477 300 524 hello@rewildingdrum.be

Door het loskoppelen van de mens van de natuur en het creëren van een kunstmatige omgeving zijn we terechtgekomen in een gigantische ratrace met een hele reeks westerse welvaartziektes tot gevolg.

De natuur én je omgetemde, wilde ik opnieuw een plaats geven in je dagelijkse leven is de beste manier om je tegen dit alles te beschermen

Ga je de uitdaging aan om samen met Rewilding Drum je natuurinstinct te herontdekken?

Sterk, Gezond, Blij, Vrij én Wild, daar gaan we voor. 

Met een rugzak vol avonturen en expedities, verblijven bij natuurvolkeren, en ja, ook certificaten, diploma’s en opleidingen, nemen we jou heel graag me op het Rewilding lifestyle pad.

TIJD VOOR ACTIE!

Samen zetten we de theorie van ons boek Rewilding, Herontdek Je Natuurintinct om in de praktijk, ieder op zijn eigen manier, creatief en vrij. Zonder opgestoken vingertjes of ‘regels’.

We laten ons inspireren door jager-verzamelaars, natuurvolkeren en nomaden, maar belangrijker nog, door onze innerlijke drum.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

We werken samen rond de volgende thema’s:

Voeding

Natuurlijke beweging

Bushcraft en outdoor technieken

Mindset, simple living

De activiteiten gaan zowel on- als offline, één op één én in groep door.

Gezien de huidige omstandigheden vragen wij 100% flexibiliteit. We weten niet wat wanneer mag of niet mag/kan. Aanpassingen, het programma omgooien, het zou en allemaal kunnen bij horen. Maar ook dat maakt deel uit van de Rewilding Lifestyle; felxibiel, creatief en wendbaar. Dat we er samen een intensieve lap op gaan geven, one way of the other, dat staat vast. Het kader van de mentoring 2021 ligt uiteraard vast. Maar input van de groep om het jaarprogramma een eigen touch te geven wordt ten volle gewaardeerd. 

Het volgende ‘aanbod’ is een canvas, een kader waarbinnen we werken. Maar dat we ook ‘buiten’ de lijntjes gaan kleuren, dat staat vast!

Hoe gaan we te werk:

  • Het programma vindt plaats tussen februari en december 2021
  • Data: op het einde van elke maand delen we je de kalender mee voor de volgdende maand.
  • We volgen het ritme van de natuur
  • 1X per maand een fysiek groepsmoment: we gaan in op één, meerdere of alle thema’s van de Rewilding Lifestyle (uiteraard als het mag/kan).
  • 1X per maand een online groepsmoment:  (we gaan in op één, meerdere of alle thema’s van de Rewilding Lifestyle) Dit wordt opgenomen en bezorgd aan hij of zij die er op dat moment niet kan bi jzijn.
  • 2X maand een persoonlijk  gesprek live, telefoon of video – ingaand op persoonlijke ontwikkeling/vooruitgang.
  • Een Facebook privé groep voor onderlinge inspiratie en aanmoediging. Ok wij zorgen op regelmatige basis voor input

 

 

GOESTING OM DEEL UIT TE MAKEN VAN DIT AVONTUUR?

Vragen, twijfels, opmerkingen of  nood aan een babbel ivm ons jaarprogramma?

Laat het ons als de bliksem weten via

hello@rewildingdrum.com

 

We gaan er binnen de korste keren aan beginnen!

 

Tot rond het vuur!

 

Kiki & Bert