+32 (0)477 300 524 hello@rewildingdrum.be

REWILDING DRUM RETREATS

Tijd voor jezelf,  natuur, zuurstof, rust en tribe

 

Deconnecteren en reconnecteren zijn een belangrijk onderdeel van onze Rewilding filosofie.

Een retreat van enkele dagen geeft je de kans om even los te koppelen van de ratrace die je bijna dagelijks loopt.

Uiteraard werken we aan jouw Rewilding, maar er is ook tijd en ruimte om te ‘niksen’ en te connecteren met andere deelnemers, en… met jezelf.

Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: hello@rewildingdrum.com

Bert en Kiki en hun companenen hebben ons naar een prachtig stukje Ardennen gebracht. Onze slaapplaats was vlakbij het water en kon geen betere plaats inbeelden. Alles wat heel goed georganiseerd, er is wat enorm veel tijd voor jezelf en te ontspannen. Ik heb heel wat opgestoken van wat mee te nemen op een trektocht. Kiki heeft ons iets bijgebracht over medicinale planten en heeft mij nadien nog extra informatie gegeven over mijn sinusitis klachten. Waarvoor dank! Ik kan het alleen maar aanraden. Bert heeft een unieke visie en hoop dat hij hier veel mensen in kan bij betrekken. Doe zo verder! 🙂

Edwin De Loor

De locatie was prachtig, mooie tochten met indrukwekkende uitkijkpunten en dat zo dicht bij huis. Het was een weekendje puur genieten van de natuur!

Maijke Gijsens

Atlete en Lector, UC Leuven

Het was een geweldige ervaring. Ik had deze ochtend moeite om te re-connecteren… back to reality, maar weer rijker aan rewilding kennis en mooie herinneringen! Bedankt BertKiki & jullie ‘gang’ voor de organisatie en aan iedereen voor het gezellige gezelschap 

Stephanie Mahy

De ambiance tijdens de Retreat was helemaal top!  Dank aan allen die erbij waren, we waren een echte tribe. Ook nog van harte ‘dank’ aan Kiki en Bert

 

Lieven Dewitte
Fotograaf, 
Lieven Dewitte Photography

Onze volgend retreat gaat door in Spanje… Meer bepaald in de Vallei van de Jerte

SPANJE

We kennen Spanje van de weldoende zonneschijn, mooie stranden, en lekker eten en drinken. Maar er is ook het andere Spanje. Dat van de wilde, uitgestrekte natuur met een gevarieerde fauna en flora.

Onder begeleiding van ontdekkingsreiziger, Rewilding lifestylecoach én Spanje kenner Bert Poffé trekken we naar een nog ongekend stukje ongerepte natuur: El Valle del Jerte.

 De Vallei van de Jerte

In Madrid wacht Maykol Garcia ons op. Na ongeveer 2uur 45 rijden komen we aan in het gebied El Valle del Jerte. (provincie Canceres) Dit gebied is een stuk ongerepte Spaanse natuur.

Rewilding pur sang

Gedurende een week leven we als een kleine clan samen in de vallei. Maykol neemt ons mee naar zijn finca (land) waar we zijn basiscamp kunnen gebruiken. Er staat een – klein –   huisje met basiscomfort; stromend water, een toilet en douche, een kleine keuken, en ja, zelfs een klein zwembad (Het kan daar in de zomer echt wel heet worden!)

We trekken er gedurende de week elke dag op uit om de basics van het (comfortabel) leven in groep in de natuur onder de knie te krijgen. Bivaks worden afgewisseld met overnachtingen in het basiskamp.

“water – vuur -voedsel – beschutting (shelter) zijn de kernwoorden. Bushcraft, survival én samenwerking de werkwoorden”.

PROGRAMMA

Zaterdag (dag 1)
Brussel – Madrid, transport naar El valle del Jerte,   avondmaal + kennismaling, nacht in herberg
Zondag (dag 2)
Hike naar Maykol’s basiskamp – Start van de activiteiten: hiking – bushcraft – survival – outdoorskills – rewilding
Maandag – Donderdag, (dag 3 – dag 6)
Activiteiten hiking – bushcraft – survival – outdoorskills – Rewilding
Vrijdag (dag 7)
Activiteiten: hiking – bushcraft – survival – outdoorskills – rewilding
Einde van de activiteiten – transport naar herberg, avondmaal en afscheidsfeest
Zaterdag (dag 8)
Ontbijt en transport naar Luchthaven, Madrid, – vlucht Madrid – Brussel

BEGELEIDING

Kiki Nardiz en Bert Poffé

Maykol García
Maykol is een bushcraft- en survivalspecialist die onderandere bij de First Nations van de Amazone verbleef. Naast zijn werk als bushcraft- en survivalinstructeur werkt hij mee aan verschillende tv programma’s en schrijft hij voor outdoormagazines.

PRIJS

Wordt nog aangekondigd