PERSONAL COACHING 

1 op 1 coaching is ons meest exclusief coaching aanbod.

Samen gaan we als volgt te werk:

Eenvoudig, denken en doen als een moderne jager-verzamelaar : eten en bewegen, slapen en ontspannen, nieuwe inzichten, minder ballast, en nog veel meer…

Met een rugzak vol avonturen en expedities, verblijven bij natuurvolkeren, en ja, ook certificaten, diploma’s en opleidingen, nemen we jou heel graag mee op het Rewilding lifestyle pad.

Rewilding is onze methodiek, out of the box denken en doen onze kracht.

 

 

DEZE REWILDERS HEBBEN DE STAP REEDS GEZET 

 

Als jonge ondernemer die vanuit huis werkte, was het soms erg moeilijk om de juiste werk / privé balans te vinden. Soms voelde het alsof ik vast zat in een oneindige cyclus van werken, eten (hoe sneller hoe beter) en slapen. Ik werkte letterlijk van het ene weekend / vakantie naar het volgende. Ik had steeds minder contact met vrienden en kennissen, mijn gezondheid ging er op achteruit en ik vond zelfs geen plezier meer in mijn eigen hobbies. De reden waarom ik met Bert begon te werken, is omdat ik hem heb ontmoet tijdens een seminar en we deelden een wederzijdse interesse in avontuur en buitenactiviteiten. Ik legde hem uit hoe ik worstelde met het vinden van  een ​​balans in het leven.

Bert stelde mij  een coaching pakket op maat voor. Na de eerste sessie merkte ik meteen dat mijn manier van denken aan het veranderen was (misschien omdat ik er eindelijk iets aan deed). Ik begon te genieten van het nemen van wat vrije tijd om te gaan hardlopen, wandelen en trainen in het bos. Hoewel ik meer tijd nam voor mezelf, minstens vier uur per week,  leed mijn werk er helemaal niet onder. In het tegendeel. Ik kreeg nu veel meer had gedaan en de motivatie en balans was weer helemaal terug.

Ik ontvang nog steeds berichten van Bert om er zeker van te zijn dat ik vasthoud aan de ‘rewilding-levensstijl’. Dit bewijst dat Bert gepassioneerd met zijn vak en vooral zijn klanten bezig is.

Bedankt, Bert, voor de geweldige ervaring. Ik kijk uit naar ons volgende outdoor-avontuur!

T. W.

Ondernemer

Na twee zware voetoperaties, leerde Bert me terug vertrouwen krijgen in mijn voeten…Dit alles gebeurde in een prachtige bosrijke omgeving. Hij werkt erg precies, is streng, maar ook empathisch. Hij voelt precies de grenzen van iemand aan.
Ik heb sindsdien een heel andere relatie met mijn beide voeten, en blijf de oefeningen toepassen. Daarenboven wordt men geconfronteerd met eigen angsten en waarheden, die doorheen het traject transformeren naar meer vertrouwen. een aanrader!
 
 

 

Martine R.

Artist

In het voorjaar van 2018 begon ik eenn ondertussen al behoorlijk lang personal coaching traject bij Bert.
Mijn focus lag tot dan voornamelijk op werken, doelstellingen halen, meeting in meeting uit maw mensen inspireren/opleiden en bovenal mensen in beweging brengen en houden. Kortom ik was vooral met andere bezig ipv met mijzelf en mijn lichaam.
Ik kende Bert en Kiki van mijn sportieve tennisgeschiedenis die ik abrupt had moeten stoppen vanwege een hernia, maw van de ene dag op de andere deed ik niets meer van sport, vanuit de gedachte om te hervallen in de hernia en 2 weken out te zijn, ik kon mij dat in mijn hoofd niet permitteren ivm het werk… Ik volgde hen via de gekende sociale media kanalen en het begon mij te prikkelen wetende dat ik toen al wel eentonige rondjes aan het lopen was van +/- 10 km met als enige prikkel “Runtastic” of om het subtiel te zeggen “boring”!
Tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe ontdekking, ruimte voor het onbekende maar wel met iemand waarin ik vertrouwen had als coach aangaande mijn lichaam en vooral de vastgeroeste gedachte in mijn hoofd aangaande de hernia.
Vanaf minuut één voelde het goed, het was thuiskomen in een wereld waar ik al 10 jaar naar snakte… 2 keer per week op verschillende locaties (liefst bosrijk gebied) en met aandacht voor de juiste balans tussen inspanning, conditie, cardio, mindfulness en déconnectie met het werk en connectie met de natuur en de omgevingsfactoren. Het gebruik maken van de natuurlijk hindernissen en materialen vanuit de omgeving zorgen voor die extra dimensie.
Het gevoel dat de inspanning me meer energie gaf, was de overweldigende prikkel die ik nodig had… Soms  zijn de opdrachten  zwaar en dikwijls zeer out-of-the-box.  Een zucht,  een vloek, het zweet, een fantastisch gevoel.
Verschillende mensen stellen me de vraag, Waarom doe je dat? Wat is uw doel? Wat wil je bereiken? Mijn antwoord is dan eenvoudig: investeren in mijn persoonlijk welzijn”…
Tot de volgende workout Bert!
Karl Boumans

Ondernemer, CREAZY

Eind september 2015, de jeugdploeg van Park Tennis Klub Vilvoorde speelt finale interclub Heren 7. Ondanks dat het een uitwedstrijd was, liep het daar in de namiddag aardig vol met ouders en sympathisanten. Ik zat als coach op de bank om samen met de hoofdtrainer de jongens naar een overwinning te loodsen. Zelf tennissen deed ik nog nauwelijks en een mooi zicht zal het ook niet geweest zijn. Ik woog toen 130kg. Gelukkig was ik daar niet mee, maar het was part of life geworden. Uiteraard ondernam ik af en toe actie, al was het maar in het hoofd, maar zonder succes. Van enkel wat minder te eten val je niet echt af en met 130kg gaan sporten is geen evidente zaak. Na de ontmoeting, jammerlijk met 6-3 verloren, was er desondanks een zeer vrolijke sfeer en vloeide de champagne en rosé rijkelijk. De thuisploeg had een ware receptie voorzien met bijhorende hapjes. En ik ben zeker dat Keerpunt deze ook had bovengehaald indien ze niet gewonnen hadden. Het is dan ook op deze stralende laatzomerdag dat dit verhaal begint. Lees verder…

Danny Ausloos

Zaakvoerder

KLAAR OM JE NATUURINSTINCT TE (HER)ONTDEKKEN?

De plaatsen zijn beperkt to 3 per kwartaal

Het eerste kwaartal start op 3 january tot 3april 

 

Ik boek mijn gratis kennismakingsgesprek

RESERVATIEFORMULIER

6 + 12 =