Mannencirkel met Rewilding Drum

Een mannencirkel brengt een groep mannen bij elkaar die op een veilige manier en in alle discretie en vertrouwen dingen met de groep kunnen delen. 

Het gespreksonderwerp kan aangereikt worden door de facilitator en/of door één of meerdere deelnemers.

Eén van de eigenheden van een cirkel is dat de duur en vorm van zo een bijeenkomst afgelijnd is om de kracht en dynamiek hoog te houden zonder te vervallen in al te lange gesprekken.

Die basisregel nemen we uiteraard mee.

Maar Rewilding Drum zou Rewilding Drum niet zijn als we deze cirkel niet onze eigen (wel is waar cirkel) vorm zouden geven.

We houden ervan zowel binnen, op als buiten de lijntjes te kleuren, altijd en opnieuw met dezelfde doelstelling voor ogen houdende: impact.

De Rewilding Drum  Mannencirkel kan dus alle vormen aannemen. De ene keer is het de klassieke cirkel, de andere keer (vrijwel altijd) maken we er een mannendag van tijdens dewelke er uiteraard ook ruimte is voor een cirkelgesprek.

De activiteiten die georganiseerd worden zijn uiteraard altijd gelinkt aan rewilding lifestyle activiteiten. Een cirkel past overigens meer dan prima binnen het rewilding concept.

De eerstvolgende mannencirkel / activiteit: 10 april 2023

Rewilding Drum mannencirkel / Day Hike

We spreken in de Belgische Ardennen (de juiste locatie en briefing wordt tijdig meegedeeld) voor een dagtocht.in een mooi stukje Belgische natuur. Samen hiken, eten en drinken, netwerken, nieuwe (outdoor) dingen leren en doen en…

uiteraard die mannencirkel houden:

‘Onderweg’ trekken we de nodige tijd uit om als groep een thema te bespreken. Spreken mag, maar moet niet. Er is maar één ding dan echt moet; luisteren. we hebben respect voor ieders bijdragen en be- of veroordelen niet.

Inschrijven via hello@rewildingdrum.com

Inbegrepen: begeleiding dagtocht en cirkel en expeditiemaaltijd

prijs: €90

Ik was er heel graag bij en vond het concept zeker de moeite.  spannend wel altijd om zoiets te doen met mannen die elkaar niet kennen en het is idd niet makkelijk om zoiets open te trekken.  Ik merk dat ook in m’n vriendenkring waar velen hier gewoon niet klaar voor zijn. Je aanpak was zeker goed en je hebt een goede ijsbreker rol gespeeld. 

De mengeling van survival technieken,natuur,ervaringen vond ik top en geeft wel honger naar meer. samengevat..top !!! Blij dat jij dit oppikt en je beseft denk ik niet welke schat van ervaring en kennis je hebt opgebouwd in al die jaren.

Philippe Deconinck

Vragen, twijfels, opmerkingen of  nood aan een babbel ivm onze Mannencirkel?  Laat het ons pijlsnel (het wordt een kleine groep) weten via hello@rewildingdrum.com